Rólunk

Az ISControl Kft. 2005-ben alakult elsősorban IT biztonsági és IT szolgáltatások nyújtására. 

A pici sajátoságok figyelembevételével tevékenységét egyidejűleg egy vagy több, nagyobb piaci szereplő alvállalkozójaként folytatta, amely lehetővé tette, hogy olyan ügyfelek részére végezzen munkát, illetve olyan kaliberű projektekben vegyen részt, amelyek egyébként elérhetetlenek lettek volna számára. Ilyen ügyfél volt például a Raiffeisen Bank Zrt., Union Vienna Insurance Group Biztosító Zrt. vagy Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal. Ez a megoldás stabilitást és fejlődési lehetőséget biztosított az ISControl Kft. számára.

Emellett kialakultak a partneri kapcsolatok, amely egyrészt biztosította külső erőforrások bevonását is egy-egy projektbe (szakmai konzultáció, feladatvégrehajtás, kompetenciák), másrészt lehetővé tette, hogy az ISControl Kft. önállóan is megjelenjen az IT biztonsági piacon.

Kezdetben az ISControl Kft. által végzett IT biztonsági szolgáltatások az IT biztonsági tanácsadásra, szabályzatok készítésére, és auditokra terjedtek ki.

Az utóbbi években az ISControl Kft. tevékenységnek meghatározó eleme lett az Információbiztonsági felelősi / IT biztonsági felelősi feladatok ellátása, olyan ügyfeleknél, mint az Union Vienna Insurance Group Biztosító Zrt.(alvállalkozóként), Befektető-védelmi Alap, MagNet Bank Zrt.